Let the money flow.

Verkkokaupassa hyvin integroitu rahtitilausliittymä lisää asiakastyytyväisyyttä

Verkkokauppa on kasvanut Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana 20 %, nostaen kuljetuspalveluiden ja logistiikkaliittymien vaatimuksia. Hyvin integroitu logistiikkatilausliittymä nopeuttaa verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimittamista asiakkaille ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Flowvy tarjoaa verkkokauppiaille käyttöön useita erilaisia rahtitilausliittymiä ja integroituu tehokkaasti myös uuteen Posti SmartShip -tilauspalveluun. Näin Flowvy liittää verkkokauppasi logistiikan saumattomaksi osaksi liiketoimintaa, kasvattaen kassavirtaa ja asiakastyytyväisyyttä.

Posti SmartShip on Postin ja Unifaun Oy:n kehittämä tilauspalvelutuote, joka korvaa Postin aiemmat kuljetusasiakirjojen tulostus- ja tilauskanavat Prinetin sekä rahdin SmartShipin. Posti Smartship kasaa yhteen yritysasiakkaiden paketti- ja rahtipalvelut sekä seurattavat kirjepalvelut. Palvelusta voi tulostaa kaikki kuljetusasiakirjat niin kotimaahan kuin ulkomaille lähteviin lähetyksiin.

Kuljetusalan digitalisointi yksinkertaistaa asiakkaiden elämää ja parantaa asiakaskokemusta. Flowvy hyödyntää vaivattomasti myös uusia älykkäitä palveluja, siksi sen avulla otat kaikki tehot irti verkkokaupastasi.

Lue lehdistötiedote Postin ja Unifaunin yhteistyöstä.