Let the money flow.

Tukkuliikkeet

Flowvy auttaa asiakastasi ostamaan enemmän. Ratkaisumme kattaa kaikki ne toiminnot, joilla hallitset, autat ja sitoutat yritysasiakkaitasi. Monipuoliset tuote- ja varastohallinnan työkalut sekä liiketoimintaasi tukevat monikanavaiset ominaisuudet terävöittävät tulostasi 24/7.

  1. Tuottoa kasvattavat toiminnot

    Flowvy mahdollistaa monipuoliset ominaisuudet, joilla kasvatat katetta kaikissa kanavissa. Automaattiset tilaustunnukset, verkkomyynnin automaattinen ennakkolaskutus, asiakaskohtaiset hinnastot, tilimyynti ja joustavat laskutustoiminnot tekevät ostamisesta ja ylläpidosta vaivatonta ja tuloksellista.

  2. Edistyneet varasto-ominaisuudet

    Flowvy tekee varastonhallinnan tuottavammaksi. Kiertävä varastojen inventointi, varastosiirtojen hallinta varastojen välillä, hävikin ja palautusten kirjaus sekä mahdollisuus jakaa myyntitilaus usealle varastolle tuotteella olevan varastomäärityksen mukaan tuovat tehoa ja helppoutta suurienkin kokonaisuuksien hallintaan.

  3. Ketterää kommunikaatiota asiakkaiden kanssa

    Flowvy pitää sinut ja asiakkaasi yhteydessä, lisäten myyntiä ja parantaen palvelukokemusta. Yhdellä klikkauksella toimiva tarjouspyyntökone, tarjouksesta automaattisesti luotu hinnasto, kampanjat eri myyntikanavien välillä, kattava asiakastietojen ylläpito ja luokitus sekä asiakaskohtaiset muistiot ja dokumenttien hallinta pitävät asiakkaasi aktiivisena ja ajan tasalla.