Let the money flow.

Kaupat ja ketjut

Flowvy on kaikki, mitä kauppa tarvitsee kassavirranhallinnassa. Sen avulla hallitset yksittäisen myymälän tai kokonaisen myymäläketjun kassavirran ja toiminnanohjauksen keskitetysti ja tehokkaasti.

 1. Keskitettyä kokonaishallintaa

  Flowvy tuo yhteen kassavirran hallinnan tärkeimmät toiminnot. Tuotteiden, asiakkaiden, tarjousten ja kampanjoiden tietoja hallitaan yhdessä keskitetyssä järjestelmässä, missä päivität myymäläkohtaiset hinnat, asiakasryhmät ja kanta-asiakkuudet yhdellä klikkauksella kaikkiin myyntikanaviin.

 2. Tuotetiedot aina ajan tasalla

  Flowvy mahdollistaa kaikkien varasto- ja tuotetietojen hallinnan yhdessä järjestelmässä. Hälytysrajaan, saldoon tai valitun jakson menekkiin perustuva ostotilausehdotus tehostaa myymälän logistista ohjausta ja varmistaa tuotteiden saatavuuden tilaajalle.

  Valmiit, heti kytkettävät liittymät tuotetietokantoihin tuovat tuotetiedot automaattisesti suoraan järjestelmään ja kaikkiin myyntikanaviin.

 3. Ketjunohjauksen tehotyökalu

  Flowvyn avulla koko ketjun perustiedot hallitaan keskitetysti ja varmistaen, että eri myyntipisteiden ja varastojen tiedot pysyvät yhtenäisinä. Myyntitapahtumat yhteen keräävä raportointi parantaa ketjuliiketoiminnan suunnittelua ja seurantaa. Koko ketjun kassamääritysten keskitetty hallinta tehostaa läpivientiä myymäläketjussa.