Let the money flow.

Enemmän kuin kassajärjestelmä

Luotettavin

Flowvy on turvallinen ja pitkäikäinen investointi, jolla korvaat vanhentuneet kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmäsi vaivattomasti.

Yli 20 vuotta jatkunut jatkuva tuotekehitys, testatut ja tehokkaat ominaisuudet tarjoava modulaarisuus, kattava tuki sekä helppo laajennettavuus takaavat, että Flowvy pysyy mukana liiketoimintasi ja muuttuvan maailman kehityksessä.

Suorituskykyisin

Flowvy on kehitetty kokonaisvaltaiseksi kassavirtaratkaisuksi vaativaan tuloshakuiseen liiketoimintaan. Se mukautuu kaikkiin liiketoimintamalleihin toimipiste-, tuote-, tapahtuma- ja asiakasmääristä riippumatta.

Skaalautuvin

Flowvy skaalautuu aina yksittäisestä myymälästä monikanavaiseen myyntiin, ketjuliiketoimintaan ja tukkukauppaan.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa tarpeitasi vastaavan muokattavuuden sekä tarvittavien lisäominaisuuksien hankinnan myös tulevaisuudessa. Siksi Flowvy kasvaa liiketoimintasi mukana.

Kokonaisvaltaisin

Flowvy kattaa kaikki kassavirtaan ja sen hallintaan liittyvät ominaisuudet verkossa ja kivijalassa. Se toimii liiketoimintasi vakaajana ja tukipilarina ohjaten kannattaviin toimintamalleihin.

Monikanavaisin

Flowvy nivoo sulavasti yhteen fyysisen ja verkkoliiketoiminnan rajapintoja hälventäen. Se mahdollistaa uuden ajan mobiilit ratkaisut sekä niiden tehokkaan kaupallistamisen.

Ymmärtävin

Flowvy sopii kaikille kaupan aloille, myös ravintoloille. Sen toimialakohtaisesti muokattavat älykkäät ominaisuudet on kehitetty SKJ Systemsin liiketoiminta-asiantuntijoiden toimesta tukemaan menestystäsi nyt ja tulevaisuudessa.

Personoidusti tarpeisiisi optimoitu tuote takaa sinulle aina ainutlaatuisen kilpailuedun.